Jazzhands

Succélivet

…lunkar på som vanligt annars. Jag har fått sommarjobb. Det bästa sommarjobbet. Bästa. Jag ska ta första steget in i den lilla värld vi kallar “tv-världen”.

Det var inte länge sedan jag skickade mail till alla prouktionsbolag jag kunde komma på och bad att få jobba för minimilön, om jag bara fick var med och casta deltagare till realitysåpor. Det är en av flera drömmar jag har. Den andra är att göra reseprogram.

Men alla sa “Har du ingen tidigare erfarenhet så är det kört”. Tack och hej.
Men nu har jag fått ett fantastiskt sommarjobb på ett tv-produktionsbolag, entry level som researcher, vilket betyder erfarenhet. En fot inne och allt det där. Plus fun, fun, fun!

Jag är nöjd. Glad. Börjar 11 juli så innan dess säger jag “Ring inte mig, jag ringer dig” för mellan typ 1 juli till 11 juli har jag semester. Detta exotiska och obegripliga ord, för en frilansare. Men man ska ju ha semester, säger de. Vila upp sig, ladda batterierna. Skaffa perspektiv och landa. Landa i sig själv.

Sen ska jag vara reseacher. Som i förlängningen är ett steg närmare drömmen.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen