Jazzhands

Jag bor pa 5-stjarnigt hotell i Beverly Hills

Vaknade tva pa morgonen till ett spannande brak i hotellrummet intill. En kvinnorost sludderskrek forolampningar och en manssrost forsokte lugna henne. “Vad ar det med dig? Hela din personlighet forandrades for typ tre minuter sen!”. “Oh yeah? Bla bla bla”.

Kvinnan rot “Du ar sa javla patetisk. Om jag vore man skulle jag sparka kulorna av dig” med en sa vinsluddrig rost att jag fnissade for mig sjalv. Sen tog det ut braket i korridoren dar det eskalerade. Jag horde mannen saga nat om att hon var skyldig honom femtio dollar, “det ar foretagets pengar” och hon skrek nat om fem hundra dollar. Han insisterade, “Jag maste ha mina femtio dollar” och kvinnan tappade kontrollen och skrek. Jag horde flera dorrar oppnas i korridoren och mannen som sa “Det ar lugnt, jag har det under kontroll” vilket kandes som min cue for att smyga upp och kolla igenom nyckelhalet. Dar sag jag en rumsgranne som vid nasta rant om femtio dollar bara snyggt oppnade sin dorr och kastade ut en femtiodollarssedel och bad dem halla kaft.

Det kan vara det stiligaste move jag sett. I alla fall genom ett nyckelhal.

Etiketter None

  • Flemming, 9:45 am September 2, 2011:

    Först svenskt tenn, nu jetset i Beverly Hills, där folk fullkomligen strör dollarsedlar runt sig. Tur att det finns Jerry Springer-människor i närheten som kan hålla det hela på rätt nivå tycker jag.

  • Nina, 10:39 pm September 3, 2011:

    Fantastiskt!

  • Jazzhands, 2:46 am September 6, 2011:

    Men eller hur!!!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen