Jazzhands

Halv seger

Fick tillbaka datorn. Lagad. Saker är kvar på den. Men tangentbordet är helt wack, det är amerikanskt! Så jag saknar fortfarande å, ä, ö. Gör du, tänker ni. Du skrev ju precis… ?
Ja, men det är för att jag ställt in nån jobbig ersättningsinställning så att jag kan jobba lite, bäst jag kan, medan jag är här.

Det var 33 grader varmt här idag, förresten. Fullsatt buss till Santa Monica. Jag var den enda som gick av vid min station. Jag gick tvärsöver gatan, dumpade datorn på rummet och gick ned till poolen. Jag softade på solsängen och badade en del men alltså det tråkiga med femstjärniga hotell är att alla är så snygga. Alla tjejer i alla fall. Men alltså, jag kände mig obekväm trots att jag har en LA-glammig baddräkt från Michael Kors och allt. Jag hängde självmedvetet kvar, sen samlade jag klumpigt ihop min badrock och strandväska och lommade upp till rummet igen.

Man får ta det onda med det goda. Snygga människor versus gratis Evian i gymmet.

Etiketter None

  • Din ljuva väninna K, 1:44 pm September 7, 2011:

    “Gör du, tänker ni. Du skrev ju precis… ?”. Hi hi, åh du charmanta nut case – kom snart hem! Du hinner till påtåren.

  • Jazzhands, 6:04 am September 8, 2011:

    YOU’re the nutcase! No, YOU are!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen