Jazzhands

How YOU doin?

Mulberry Street Pizza är grymt av flera skäl. Pizzan, naturligtvis, och personalen. De ser antingen ut som Nat från Peach Pit eller som Joey Tribbiani, minus underhudsfettet.

Träffade Roni där, vi började kvällen med några slices. Jag älskar Roni av många anledningar, och en av dem är att hon älskar pizza men hatar ost. Jag vet, något av en contratiction in terms. Så hon beställer pizza och ber om kniv och gaffel vilket redan där resulterar i ett höjt ögonbryn från Joey Tribbiani (lägg sedan till att Roni alltid, alltid, alltid är fruktansvärt välklädd och bär aldrig annat än högklackat). Sen utför hon en slags process där hon skrapar av det som finns på pizzan, avlägsnar osten, och lägger tillbaka typ pepperonibitarna igen. Hon har kommit fram till att pepperoni är enklast i detta avseende. Jag har sett henne göra det så många gånger nu att jag inte tänker på det men det gör Joey som går förbi. Han fäller kommentarer, går över till att flirta och till sist bara skakar på axlarna. Jag hinner äta mina två slices under tiden.

Men det finns ett annat skäl också, till att älska Mulberry. Det är alla inramade, signerade autografer och hälsningar på väggarna. Rodney Dangerfield är en favorit, speciellt som han hälsar på Elvis på sitt svartvita foto. Han är väl död nu förresten? Rodney, alltså.

Nå. Jag har några favoriter såklart men ingen man liksom jublat över (dude, det är en family restaurant, man jublar inte). Tills nu. Tills jag upptäckte att Robert Evans käkat pizza på Mulberry och inte bara nöjt sig med ett signerat foto som alla andra utan en signerad plansch! Creds till den mannen. Creds. Så mycket creds.

Etiketter None

 • Lotta Losten, 11:09 pm September 7, 2011:

  Vet du, jag gillar verkligen dina beskrivningar av personer och händelser. Så himla fina och man fattar liksom precis!

 • annalin, 11:25 pm September 18, 2011:

  Gillar du Bill Evans?!
  Har aldrig tänkt att det var det du menar med jazzhänder, du kanske förklarade det för så många år sedan att jag inte hittat hit?

  Hälsningar Annalin the pianoteacher

 • Jazzhands, 11:27 pm September 18, 2011:

  Jag gillar Bill Evans. Men “jazzhänder” ser jag mer som ett skönt, fult danssteg som hör den lite mer bortglömda, fula men ack så engagerade underhållningsbranschen och showkulturen till.

 • Jazzhands, 11:29 pm September 18, 2011:

  Varför skriver jag Bill Evans när jag menar Robert Evans? Det förklarar ju förvirringen.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen