Jazzhands

En bra dag för en hamburgare

Det är för varmt. Det är FÖR VARMT! Det är runt 35 grader ute, jag smälter bort. Hur klarar alla jättesmå, långbenta kaliforniska tjejer av att snassa omkring utan att svettas? Varför antar mitt ansikte färgen av fläsklägg och inte deras?

Jag smiter undan allt och alla genom att slinka in på oansenliga men å så klassiska Apple Pan. Där svalkar det skönt, man sköter sig själv, glider ned på en barstol vid disken och väntar på att en bister gubbe med penna bakom örat dyker upp. Menyn är föredömligt kort: hamburgare, fries och paj.

Väl där inne ser det ut så här:

Och beställer man läsk så får man den i en sån här komplicerad anordning:

Men hey, burgarna är super, även om pommesen inte håller lika hög kvalitét. “Som namnet antyder” är också pajerna utsökta. Och det var allt från dagens matrapport från LA.

Etiketter None

  • Lasse, 4:27 pm September 9, 2011:

    Matbilder är ju lite knepiga generellt, men det där skulle jag kunna äta.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen