Jazzhands

Välkommen till Smallville

Surrealistisk dekorkänsla över att vara tillbaka i Smallville aka Fresno. Men det beror lite på att allting är en dekor. Det som var Farmville fram till bara några år sedan har totalexpanderat och nu är staden dubbelt så stor som när jag bodde här. Men allt är ju nybyggt, så även saker som ska se gamla ut är helt nya. DEKOR!

Jag bor hos två panchon. Andy är gammal marinsoldat som ser blev lärare och rektor. Han var otroligt snygg i sin ungdom, med air av klassisk filmstjärna. Idag har han tjockt, vitt hår i amerikansk-senator-frisyr. Pam är en rultig, rar liten lärarinna som älskar att laga mat och besöka Europa.

De är underbara. Problemet med panchon är bara att de stiger upp så satans tidigt om morgnarna. Men Andy sa att jag kunde ta en sovmorgon, kanske till åtta…Sen kunde han skjutsa mig till River Park som är den nya, feta utomhusgallerian som bara expanderar hela tiden och här är jag nu. Allt som är öppet är ett Starbucks.

Välkommen till Smallville. Gotta love it.

Etiketter None

  • tattoo removal, 10:26 am October 1, 2011:

    I like Your Article about Välkommen till Smallville | Jazzhands Perfect just what I was looking for! .

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen