Jazzhands

No Country for Old Men

Det går inte att beskriva hettan i centrala Californien. Många har försökt, ingen har lyckats. Det är runt 35 grader, vilket är varmt i sig, men den torra hettan som aldrig rör på sig känns mer som över 40.

Jag kommer aldrig att vänja mig.
Inte ens folk som bor här vänjer sig.

Börjar bli rastlös. Steg upp halvtidigt eftersom telefonen ringde oavbrutet. Följde med till en stormarknad. Köpte en enorm vattenmelon och kollade fascinerat igenom alla nya smaker på JELL-O, som Margarita, Oreo och Rice Pudding. Bill Cosby är talesman.

Sover dåligt i hettan. Panchona går upp tidigt, så då gör jag också det. Igår var jag så trött att jag satt och nickade till i soffan vid sextiden.

Åt lunch med Carli och Justin som är en enda stor smiley i västvärldens äktenskapsstatistik. De var tillsammans när vi var klasskompisar i high school här i Fresno, och gifte sig strax efteråt. De är inte kristna. De firade nyligen sin 15-åriga bröllopsdag och väntar sitt tredje barn.

De är Fresnos Paul och Linda McCartney.

Etiketter None

  • Ana, 1:56 pm September 18, 2011:

    Ha! Underbar rapport från Fresno. Älskar när du är i Kalifornien. Muchos love till dig Hainer.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen