Jazzhands

High noon

Det går inte att ta sig någonstans i Fresno utan bil. En sommar försökte jag att ta bussen. Gav upp eftersom det inte finns några tidtabeller och de går ungefär en gång i timmen. Man sätter sig ned mitt i solen och liksom bara hoppas på det bästa.

Har också provat att cykla men vulgär cykelovänlig trafik, alla dessa motorvägar och den evigt brännande hettan gjorde att det heller inte var helt idealiskt.

Träffade en kompis, fick skjuts till gallerian som heter Fashion Fair och har ett Globen Shopping-liknande utbud. Mina panchon gav mig en lapp där de skrivit sina namn och efternamn (!) och adressen. Samt telefonnumret till huset och till deras respektive mobiltelefoner, urgamla och knappt operativa. Fantastiskt.

Ringde dem och bad att få bli hämtad när jag var klar i shoppingcentrumet och utmattad av hetta och gång någon timme senare. Flashback till tonåren. “Can you come and get me, please…I am at the mall…”

När jag sen skulle ta tåget tillbaka till LA så fick jag en brun papperspåse med mig, med matsäck. Smörgås med jordnötssmör i en zipbag, ett äpple, en banan…

Jag fyller alltså 35 om tre månader om någon undrar.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen