Jazzhands

Bye bye miss American Pie

Sista dagen i Fresno. Gör rara panchogrejor som att titta på luftballonger klockan 6 på morgonen (Obs! Sant!).


Sen ber jag att få hälsa på alla djur som bor på bondeskolan. Grisar, kossor, får… Jag klappar smutsiga grisar och gullar med får tills mitt sällskap tröttnar.

Besöker en weird antikaffär av den perfekta typen. Mitt panchosällskap förstår inte riktigt min tjusning. För henne är det mest gammalt skräp av samma stil som hon har hemma i lådor i garaget eller uppe på vinden.


Vi tar en ofantligt god burgare av den typ man bara hittar i en oansenlig diner på vischan, där ungdomar jobbar i kassan och riktigt feta människor ockuperar borden tillsammans med sina barn. Sen kollar vi på lite skön linedancing utanför, på gatan.


Jag hittar en snubbe i truckerkeps och mustasch som säljer churros från ett litet tält. Blir överlycklig, älskar churros. De är mexikanernas munkar, fast avlånga istället för runda. Friterad deg hur som helst, vänd i socker och kanel. Yum! En påse kostar fem dollars. Fresno-churron är dock inte helt tillfredsställande, den är hård istället för mjuk på insidan, och krispig på utsidan. Besvikelse.

Sen kör vi hemåt,  det är dags för mig att sätta mig på tåget tillbaka till storstaden med min bruna papperspåse med mellanmål.

Etiketter None

  • Christian, 8:24 pm September 19, 2011:

    Jag gillar dina reseberättelser!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen