Jazzhands

Rövarnas land

Sverige har gett mig en välkommen hem-present i form av en krypande förkylning. Svettningar längs ryggraden och en evigt fuktig överläpp. Tack ska du ha, det gjorde du bra.
Som en katt som tjurar och visar sitt missnöje när man varit bortrest en stund.

Dagen började i alla fall, bortsett från förkylningen, asbra med lyxlunch och pressuppdrag och pressmöten och den ena vackra påsen med varuprover efter den andra. Känner mig uppvaktad. Sen är det det där med att man ska jobba också, faktiskt skriva någonting, och prestera.

Det är ju det, också.

Då är det bra att Weird Science finns. Good ole Weird Science. Jag ser ett avsnitt av, vad vet jag, Real Housewives i Beverly Hills eller The Killing, och langar in en text om det. Eller bara om en lustig dag i LA. Där! Nu har jag gjort rätt för mig idag också. Välkommen helg.

 

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen