Jazzhands

Dagar som dessa, alltså

En vecka in och jag har redan LA-abstinens. Bara under dagen har jag fått frågorna “Var bor du egentligen?” och “När åker du till LA igen?”.

Gissar på “nästa år”, men vet redan nu att jag ska till sydstaterna om bara en månad så tune in då för crazy betraktelser från världens galnaste land.

Stångar bort abstinensen genom att kolla upp pampiga sydstatshotell som ser ut som drottningens palats i True Blood.

Nu ska jag till Kristofer Ahlström och hans Emily för en cook-off. Ja, du hörde mig. Kristofer säger att han gör grym guacamole. Men det är ju JAG som gör grym guacamole! Så här kan vi inte ha det, så jag ska ta med mina “hemliga ingredienser” hem till honom och så blir det fet cook-off.

Jag måste ut och hitta mognast och smakrikast möjliga avocado och det genast!

Etiketter: , ,

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen