Jazzhands

Vagabondens dag/undran

Börjar dagen med ett frukostmöte i Acnes enormt pampiga lokaler i Gamla stan. Surdegsbröd, klanderfri klädsel och tv-snack. Det är så jag gillar mina morgnar.

Kände mig galet rastlös efteråt. Plockade kastanjer från marken och höll dem hårt i handen, fingrade på dem som radband. Tog omväg hem. Kom in i lägenheten och kände att jag måste ut. Roffade åt mig datorn och gick några varv i kvarteret innan jag strandade på Gildas, som man ju hade kunnat räkna ut från början att jag skulle göra.

Ber om en chai. Jag vill ha te med massa mjölk. En vanlig te kostar 25. Chai kostar 30.

Vi har slut på chai.
Ånej, synd!
Jag vet, det är supertråkigt.
Men kan man göra chai på annat te, kanske?
Jo, det borde man absolut kunna. Det här kanske, det är väldigt kryddigt?
Då vill jag gärna ha det. Chaite på annat te. Med mycket skummad mjölk.
Okej. Då tar vi 30 kr för det…eller vänta, nej…Vi tar 35 för det.

?

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen