Jazzhands

Ensamma mammor

Bra Ensam mamma söker igår. Den 21-åriga killen som förklarade för den blonda singelmamman att han hade en lista på saker han ville göra, och att “äga en Ferrari” var en av dem. Han ville också “vara galen och impulsiv och typ “spontanflytta till en annan stad med bara 500 på fickan”.

Precis vad en ensamstående mor söker.

Den andra snubben framförde en låt på gitarren. Mitt mardrömsscenario. Jag tror låten hette “Fristad”.

Etiketter None

 • Flemming, 9:01 pm September 27, 2011:

  Jag har inte följt någon dokusåpa på länge, letar efter någon som är riktigt pinsam, pinsam in a good way dvs, det här låter som en kandidat.

 • M, 7:42 am September 28, 2011:

  Jag rekommenderar annars den där på femman där kids åker på fyllecharter och blir skuggade av sina föräldrar.

 • Jazzhands, 7:59 am September 28, 2011:

  Första avsnittet av säsongens Ensam mamma är bra ur god pinsamhetssynpunkt. Mot slutet finns en middagsscen där en av killarna får för sig att hålla tal. För första gången i sitt liv, dessutom. Fem av fem på pinsamhetsskalan.

 • Flemming, 8:36 am September 28, 2011:

  Tack. Kan nog ta mig en titt på charterkidsen, den där kombon föräldrar-barn är ju ofta mera explosiv än den på ytan kan verka. (Jag tänker förstås Mammas Pojkar i all sin Oidipala prakt.) Kollar in Ensam Mamma och återkommer med pinsamhetsutlåtande.

 • Jazzhands, 8:52 pm September 28, 2011:

  Första avsnittet. Middagen. Återkom.

 • Kristofer, 7:28 am September 29, 2011:

  Det osmarta i att framföra egenskriven låt som handlar om att dra sig undan och bara vara själv, “Var som helst utom här” (exakt citerat), samtidigt som man sitter mittemot damen man ska imponera på.

  /K

 • Flemming, 8:51 am September 29, 2011:

  Ah yes… det var ett fint ögonblick. Borde inte alla tal inledas med: “Jag såg dig på TV3:s hemsida.”, för att med tystnad ackompanjera slumpmässigt framstötta fraser som har en mening (och tydligen en mycket djup mening) bara för talaren själv.

  Ensam mamma verkar vara ett skönt program annars, har inte sett det förut alls, Svenne Banan-faktorn är ju massiv – och det menar jag förstås bara i positiv bemärkelse. Jag hade glömt bort att de flesta människor ändå är Svenne och det här påminde mig om det, och det är gott. “Vi är alla mammor!”

 • Jazzhands, 11:13 am September 29, 2011:

  De är rätt goa allihopa även om jag gillar kickersmorsan lite extra. Börjar få aningen svårare för Martin, den ensamma pappan. Mest för att det är så uppenbart att han gillar t&a lite väl mycket (kolla de brudarna han valt ut), men också för att han har en ful tatuering av en liten djävul på axeln.

 • Flemming, 11:30 am September 29, 2011:

  Alltså den ljushåriga mammans minspel under talet var ju underbart. Hon ba “Men oj jaha ok hm.” Och han: “Ok motherfuckers I’ve reloaded – here come the pain!”.

 • Jazzhands, 11:32 am September 29, 2011:

  Ja. Hennes kritik om att han kanske var lite “för på” var vackert mild och diplomatisk. Och sååå underdriven.

 • Jazzhands, 11:33 am September 29, 2011:

  Men senaste avsnittet – killen med guran och killen som tände ljus i en grotta och bjöd på champagne – är också värdigt.

 • Flemming, 1:04 pm September 29, 2011:

  Ljus i grotta måste ses. Det här verkar ju bra.

 • Flemming, 10:35 pm September 29, 2011:

  HAHAHA! Som en set-up i en komedi. Storslagen poesi: rosa moln, skimrande ögon, och “Du tar ut det bästa av mig.”. Han: “Man vill ju ha en glad tjej.” Hon: “Han känns trygg.” Grotta och Champagne. Han i förbigående och med en glad min: “Ã…ka jorden runt… köpa Ferrari!… Stockholm på 500 kr!!!” Hennes min: “Nja eh Nah Neeh.”

  Och gitarr-snubben: Inte bara sjunger han om att han vill vara någon annanstans, utan texten går också, och jag citerar rakt av: “JAG TROR DET SITTER EN TÃ…R I HALSEN”! Allt i oinspirerad Winnerbäck-style. Det är för fan obetalbart.

 • Jazzhands, 12:13 pm September 30, 2011:

  Ja, det är en fest. En fröjd för öga och svennenerv alike. Men visst gillar man ändå tjejerna? Alltså de två mammorna? Jag önskar dem all lycka.

 • Flemming, 1:16 pm September 30, 2011:

  Japp mammorna verkar ju vara varma och sköna personer, som faktiskt bottnar i sig själva (JA!). Den blonda mamman är verkligen adorable, ganska känslig och medveten, utan att vara rädd eller neurotisk. Och som sagt, hennes ansikte är fantastiskt uttrycksfullt.

 • Jazzhands, 1:26 pm September 30, 2011:

  En fest för öga och själ!!!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen