Jazzhands

Synad

Oklart om jag kan stå för att jag är “skönhetsskribent” idag efter en natt med alldeles för lite sömn och alldeles för mycket lunch.

Det borde egentligen inte spela någon roll – jag är ju också författare, då ska man se sliten ut – men just i kväll ska jag träffa vänner och gå på en releasefest för Johannas seriealbum. Då hade det ju varit skönt att inte se ut som Mickey Rourke i The Wrestler.

Apropå det, läste förresten i Södermalmsnytt att Paolo Roberto ska öppna crossfit i mina kvarter. Det ska vara “riktigt träning, inget larv”.

Sömnbristen gör att min associationsförmåga works in mysterious ways.

Etiketter None

  • Seo Pressor, 2:36 am August 19, 2012:

    After reading your blog post I browsed your website a bit and noticed you aren’t ranking nearly as well in Google as you could be. I possess a handful of blogs myself and I think you should take a look here: http://seopressors.org You’ll find it’s a very nice tool that can bring you a lot more visitors. Keep up the quality posts

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen