Jazzhands

Dagdrömmar

Dagdrömmer om mitt liv som författare. Alltså när jag verkligen är författare. Man kan säga att jag är det nu eftersom jag har ett bokkontrakt (!). Men riktig författare är man väl ändå inte förrän boken kommit ut.

Nå.

Då ska jag i alla fall ändra min titel i telefonkatalogen. I den mån telefonkataloger fortfarande finns.

Jag ska ha min panamahatt oftare.

Jag ska skaffa en signaturnånting. Det bästa vore kanske en signaturdrink, och här funderar jag på Kir Royal, men eftersom jag inte dricker (excentriskt!) så hamnar det lite inom parantes. Signaturdoft går också bort eftersom jag aldrig skulle kunna hålla mig till enbart en parfym. No way. Kanske skaffar jag mig en signaturgångstil?

Jag borde väl också skaffa en yngre älskare eller börja röka men jag tänker nog gå mot strömmen där och låta bli.

Etiketter None

 • Karin, 1:32 pm March 6, 2012:

  Ã…h jag älskar ju excentricitet! Men skit i rökning (om du nu inte skulle börja röka pipa, det är så underbart udda att det nästan är värt att lukta apa) och hitta på något annat underbart utmärkande. Ha alltid rött läppstift, drick grönt te hela tiden, ha alltid högklackat, använd extremt udda ord, tatuera dig, vägra sociala medier, något! Älskar sådant! Hade jag orkat så hade jag lätt alltid haft rött läppstift. Det är så fantastiskt klassiskt men ibland vill jag faktiskt kunna äta äpplen och hångla som en vanlig dödlig.

 • Jazzhands, 1:35 pm March 6, 2012:

  Jag hade långtgående planer på att bli en som alltid bär hatt. Men det var liksom ingen som uppmärksammade att jag alltid hade hatt så det föll. Och mina nya, tuffa glasögon ser ju likadana ut som mina gamla, mindre tuffa glasögon så det blev inget av den saken heller. Funderar på att alltid ha ett ex av svenska MAD i väskan, kan det vara nåt?

 • Fredrik, 7:41 pm March 6, 2012:

  Jag arbetade med en kvinna som aldrig åt något som hade färgen rött.
  Det kanske du också kan göra?
  Låtskrivaren Dianne Warren har tydligen skrivit alla sina hits i samma arbetsrum. Det rummet har inte städats sen 70-talet.
  Såna här grejer bör ju födas ur ett “praktiskt” behov, inte bara att “lägga sig till med”
  Eller?

 • Ellen, 9:14 am March 7, 2012:

  …och Clint Eastwood matar varje dag en ekorre som han kärleksfullt kallar “Meathead”.
  Då får ingen störa honom varken besöks- eller telefonledes.

 • Jazzhands, 9:27 am March 7, 2012:

  Jag funderar på att tämja en korp.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen