Jazzhands

Den svåra tiden

Snart kommer jag att intervjua mig själv här på Jazz, om den här svåra, introverta författartiden jag just nu upplever, då jag tvingas att gå på djupet hos mig själv, undersöka de mörka delarna av mitt inre bla bla bla.

Intervjun som var nödvändig.
Framför allt angelägen.

Snart kommer den. Och jag kommer att använda begreppet “inre resa“. Jag kommer att dra handen genom håret och prata om “en tuff tid“.

Men innan dess ska jag fila på ett embargo att presentera för min mor och min bror. Ett bindande avtal där de – mot någon form av kompensation (hembakade semlor?) förbinder sig att aldrig läsa min bok.

I morgon kör jag mitt sista gig/arbetsdag på halvtidsjobbet på förlaget. Blandade känslor, flyga utan skyddsnät etc.

Kvällen kommer därför att ägnas åt att baka paj.

Etiketter None

 • peter, 5:09 pm March 12, 2012:

  Hur många semlor pratar vi om?

 • Jazzhands, 9:21 am March 13, 2012:

  En årsförbrukning?

 • peter, 11:59 am March 13, 2012:

  Deal.

  Eh eh eh. Hade settled med 2 semlor.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen