Jazzhands

Lyckad handviftning

I fredags besökte jag Cliff Barnes. Nej, jag tycker inte att det behöver någon vidare förklaring. Däremot poängterar jag gärna att man på Cliff haft samma låtlista varje fredag sedan tidernas begynnelse. Cp säger vissa, briljant säger jag. Att låta sig överraskas på dansgolvet är i mångt och mycket överskattat.

Vill man önska en låt – mot förmodan, eftersom Thriller, Så Klart och diverse schlagers redan är med på listan – så kostar det tusen spänn. Eller, nej, det kostade en tusing men det var så många som önskade så nu har man höjt priset till elva tuss.

Man får inte dansa på borden eller i fönstren, som man kunde förr. Däremot får man stå på stolarna om man vill. Och man dansar med fördel med händerna i luften. Sköna dudes i piké, svart skjorta och röd slips och ladies som dansar med händerna ovanför huvudet och böjda knän.

Utslag på den Hainerska party-o-metern? Fem av fem.
Party on, Cliff.
Party on.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen