Jazzhands

Chained monkeys

Läste igenom allt, fick stora skälvan. Allt jag skrivit är skit. En massa fluff bara, ingenting av betydelse. Tänkte fuck it och skickade luntan till redaktören.
Sen gick jag och sprang. Inte särskilt länge men snabbt så att jag svettades och blev trött.

Nu: limbo. I väntan på dom.
Eller njä, i väntan på all extra korr och strykningar och skriva om.

Tills dess har jag ungefär två tredjedelar av boken kvar att skriva om lämna in innan månaden är slut.

Så varför jag sitter här och surfar bilder på apor som åker rullskridskor är oklart.

Etiketter None

  • Ulla-Marie, 10:12 pm March 30, 2012:

    Har verkligen ingen tröst att komma med eftersom jag inte känner till din bokskrivarvärld, men vad sägs om den här: Att min mamma inte kunde sluta sniffa i min närhet idag när jag bar parfymen, Rush (Gucci) och som var ett av dina parfymtips till mig för läääängesedan. Utfrån dina tips gjorde jag en önskelista inför julen och hanen valde just, Rush. Ganska fint väl, och en bekräftelse på att du håller på och påverkar världen på olika sätt.

  • Jazzhands, 9:38 pm April 1, 2012:

    Jag kan inte annat än att tacka som djupast för denna vackra uppmuntran. Tack, rara du.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen