Jazzhands

Dude…

Tar igen lite sen True Blood. Har svårt att ge Sookie mina sympatier. Hon har alltså två heta vampyrer efter sig och en het varulv. Dude. Vad är hennes problem?
(Åter)upptäcker min soft spot för krigsveteranen Terry Bellefleur. Ännu mer denna säsong. Han ÄR post-traumatisk stress. Ännu mer än Tom Cruise i Born on the 4th of July.

Men nu var det ju Alcides muskler vi skulle tala om. Halkade in på en sida där han berättar hur han tränade till sig sin varulvskropp genom att träna två gånger om dagen sex dagar i veckan, skippa carbs, bröd och allt vad socker heter.

Sånt gör mig så nedslagen. Allt jag vill är att se lite bättre ut i jeans. Ska jag behöva skära ned på precis allt det goda livet har att erbjuda för att nå dit? Jag tränar ju, springer ju, kanske fyra gånger i veckan nu. Vad mer kan man begära? Att jag slutar baka (dvs äta) tårtor och rostat bröd också tydligen. Och tränar dubbelt så mycket. Wtf. Nedslående.

En annan  grej: drömmer nu mardrömmar om dagen då jag föräras en egen Flashbacktråd. Den kommer ju med största sannolikhet att börja med “Vad har vi för dirt på Caroline “Jazzhands” Hainer?” precis som alla andra smutskastartrådar. Bara en tidsfråga nu. “Vem är vem i Caroline Hainers bok?”. Bara en tidsfråga nu.

Fint väder annars, hoppas det håller i sig, hörni!

Etiketter None

  • Jessica, 3:38 pm August 6, 2012:

    Oroa dig inte för Flashback. De där trådarna brukar sluta i relativt tandlösa historier om folk som sett dig på ICA, folk som hävdar att de känner din kusin och att det enda de vet är att du inte gillar flipflops – samt inlägg från fantasister, vilka samtliga andra omedelbart utpekar som just hittepå och kallar sagda fantasister för fleppon. De är inte fina i mun precis men på det hela taget brukar såna trådar vara 60-40 till de vänligare inställda. Jag lovar att jag försvarar dig om det dyker upp en sån tråd.

  • Jazzhands, 10:35 pm August 7, 2012:

    Alltså detta är så fint…att lova försvara någon på eventuell Flashbacktråd (OCH NEJ jag är INTE ironisk!) är faktiskt det närmaste man kan komma ett “I’ve got your back, pal”.

    <3

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen