Jazzhands

Övningar

Och nej, vi är faktiskt inte klara med Alcide och hans muskler. Eller, jo det är vi men jag måste berätta mer om mitt gym och varför jag funderar på att byta. Här är två starka skäl:

1. En hårig man går omkring i enbart shorts och flipflops. Not cool, dude.

2. En tjej jobbar på treadmillmaskinen, hon svettas så att det bildas en liten pöl på golvet. Jag räcker henne papper med ett vänligt leende och frågar “vill du ha?”. Hon ser på mig med äckel, skakar på huvudet och säger “men NEJ tack”.

3. De spelar Smoke on the water två gånger på en timme.

Etiketter None

 • Anonymous, 8:53 am August 2, 2012:

  Jag e också en svettare på gymmet. Skulle bli riktigt förbannad om ngn kom med papper till mig om jag stod på en treadmill. Torka upp gör man efteråt.
  Är det nånstans det är ok att svettas så är det på gymmet. Tycker jag.

 • Jazzhands, 3:39 pm August 2, 2012:

  Whoa! Detta är jätteintressant. Jag svettas själv massor men tycker att det är jobbigt, att det svider i ögonen och så vidare och skulle mer än gärna välkomna papper de gånger jag glömt ta själv och står på löpbandet och flyter bort. Detta är i sanning intressant, att du skulle bli riktigt förbannad. Varför mer exakt, om jag får fråga? Och jag frågar i välmening såklart, precis som jag erbjöd papper i välmening.

 • Anonymous, 4:57 pm August 2, 2012:

  Därför att jag är så fokuserad och inne i min bubbla om jag springer/treadmillar eller annat. Allt “brus” såsom främlingar som viftar med papper gör mig JÄTTE-aggressiv. Min koncentration bryts och då måste jag fokusera om = jobbigt och irriterande. Det har hänt att jag sprungit så hårt att jag fått näsblod. Det bekommer mig inte, men genast skockas nåra halmhattar runt mig med papper och trams.

  Det finns säkert nån diagnos på beteendet men så har jag alltid reagerat. Kanske har det att göra med att jag ofta tränar hårt och lider mig igenom mina pass?

  Om jag gladmotionerar, dvs lufsar lätt på löpbandet i prat-takt, då hade jag nog inte blivit irriterad. Ã… andra sidan hade jag ju heller inte behövt pappret….

 • Jazzhands, 9:04 am August 3, 2012:

  Hon som jag “papprade” såg hyfsat koncentrerad ut nu när jag tänker efter…

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen