Jazzhands

Going Gonzo

Man ska ha tydliga mål här i livet och mitt är att skriva gonzoreportage, eller varför inte bli Sveriges främsta gonzojournalist när vi ändå håller på. Det är ändå reportage som besök på matteklubben och Magic Castle (Bon, finns ingen länk) som jag varit mest nöjd med.
Ja, och vissa intervjuer.
Och vissa WS-texter.
Men hur som helst, hur bättrar jag på mitt Hunter S-kapital? Svårt i dessa dagar då det ligger ytterst lite pengar i reportage över huvud taget, om de inte är sponsrade, och tidningarna håller tajt i sina strama frilansbudgetar.

Jag brukar lovorda två nyårslöften: ett konkret (“Jag ska lära mig italienska”) och ett mer filosofiskt/esoteriskt (“Jag ska bli en lugnare människa”).
Mitt konkreta nyårslöfte i år var att lära mig en dikt utantill. Funderar på den här. Mitt esoteriska blev inte så esoteriskt, det handlade mer om att “go gonzo” när situationen kräver det. Hittills har ingen situation krävt det.

Jävla tidningsbudgetar.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen