Jazzhands

Min morgon

…började tidigt. Eftersom jag var gäst i Morgonpasset i P3. Pratade old school tv-underhållning. När jag är med i radio har jag alltid ena hörluren på örat och andra liksom utanför örat (bildbevis). Känns tuffare, man får mer kontroll. Men ser ju å andra sidan rätt keff ut, inser jag nu.

Etiketter None

 • victoria, 2:05 pm November 6, 2012:

  Alla andra morgnar cyklar jag till jobbet tidigt, tidigt (och lyssnar då på P1) men just imorse åkte jag senare o råkade ratta in P3. O där va du! det var fint att ha dig i öronen när jag hojade fram genom ett höstigt Göteborg 😀

 • anonym, 3:26 pm November 8, 2012:

  lookin good!

 • Fanny, 4:19 pm November 8, 2012:

  I förra avsnittet av Bonde så sa bengt angående den spända stämningen i gruppen: jag blev till och med irriterad på en av dem.. VEM?? tror du det var hon som åkte ut?

 • Ulla-Marie, 4:48 pm November 8, 2012:

  De där jänterna giller man ju.

 • Peter, 1:12 pm November 11, 2012:

  Neats!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen