Jazzhands

Filmisar

Det är filmfestivaltider och det betyder Mycket Att Göra. Varje år tänker jag att jag ska involvera mig mindre, bara vara gäst istället. Men så dyker något upp. Som att leda den här Podcasten till exempel. Och på lördag ska jag intervjua Peter Fonda.

Någonstans hoppas man ju också springa på this sexy mf som ju är i stan för att ta emot pris. Willem Dafoe alltså. Tidig crush från Mississippi brinner-tiden till och med. Gammal filmkärlek rostar aldrig etc.

Sen blir det film också förstås. Visningar. Som den här, troligtvis årets bästa svenska. I morgon ska jag se en svettig Philip Seymor Hoffman värva Joaquin Phoenix till sin sekt. Kan bli grymt.

Parfymer och skönhet i all ära men film och teve känns nog ändå som mitt rätta element.

Hur löser vi det här?

Etiketter None

  • Jessica, 1:09 pm November 9, 2012:

    Lätt! Film och teve-bloggande. Med produktplacering.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen