Jazzhands

En tacksam tid


Thanksgiving betyder att alla affärer är stängda, LA känns konstigt tomt på ett ytterst remarkabelt sätt. Men det betyder också tid för eftertanke och överdrivet ätande. Det ägnade jag mig åt igår när jag åt Thanksgivingmiddag med familjen Brunn (min kompis Ronis familj som jag adopterat som min LA-familj) på Beverly Hilton.

Ja, på Beverly Hilton.

En buffé som sträckte sig över tre rum låg framför mig. Dessertrummet gjorde mig tårögd och full av respekt. Den udda skara tjockisar, panchon, män med Zorro-mustasch och cowboyhatt som utgjorde ett sällskap (de frågade efter “ett bord så nära buffén som möjligt”) gjorde mig också glad och – i Thanksgivinghelgens anda – tacksam.

Tacksamhet. Det är fantastiskt underbart och ironiskt att man i USA har en dag då man ska känna tacksamhet för vad man har, tänka att kärlek och vänskap är det viktigaste av allt och välsigna maten på bordet följs av årets största shoppingdag där hela nationen uppmuntras till att köpa mer grejor de inte behöver.

Bless USA.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen