Jazzhands

Eftersnack

Den här YouTube-filmen med getter som vrålar är den enskilt bästa YouTube-filmen just nu.

I konkurrens, fast mer på det esoteriska planet, med den här farbrorn som återger en festlig sketch med Mr. Bean.

Så här i post-boksläpptider gör jag primärt två saker. Våndas och kollar avslappnat roliga klipp på YouTube. “Recensionsdag” är numera det enskilt läskigaste ordet jag vet. Nu blev ju recensionerna helt okej, några riktigt fina, och jag blev kallad “kvinnlig Nick Hornby” i SvD vilket är en livslång dröm. Alltså verkligen, på riktigt. Han anses säkert som en riktig lättviktare, närapå banal, av tyngre kritiker. Men jag tycker att han skriver lätt, rappt, mysigt, härligt, lagom och bra. Han är ju romcom i bokmiljö, och det har varit något jag strävat efter att vara i flera år nu. Äntligen! Faktiskt refererade jag en hel del till Hornby i början när jag planerade min bok.

Finns det någon YouTube-film som illustrerar den känslan kanske?

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen