Jazzhands

Personliga Persson

personal-trainer_965841Jaja, nog om mig nu. Vad har NI haft för er? Har NI liksom JAG bokat en PT på gymmet och bett denne ta fram ett gymprogram för att “maximera” (ospecificerat vad som ska maximeras egentligen)?
Har ni, liksom jag, upplevt stunden då man i ett fullsmockat gym ska göra övningar vid en maskin medan minst en PT kollar på och justerar rygg och maskinvikter?
Hur som helst, jag klädde mig i alla fall i extra proffsiga gymkläder (100% Röhnisch) för att  ge ett seriöst intryck och ha överläge i eventuell förhandling om kosten. Vad som ska bort (carbs, antagligen…) och vad som stannar (den stuvade spenaten STAYS! Och nej, jag vägrar stuva med annat än grädde and that’s final!).
Hade argumenten klara redan i förväg och var beredd på typ förakt och “du är inte min riktiga pappa”-attityd men icke. Skön, snäll dude och övningarna verkar bra pga har ont i benen nu och då körde jag ändå bara en halvtimme.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen