Jazzhands

“Aren’t we all a little mad sometimes?”

Hatter-Depp-mad-hatter-johnny-depp-10826871-300-300Försöker bena ut om det är stress eller någonting annat. Det som gör att jag inte kan sova, inte kan uppskatta någonting “för stunden” utan bara tänker på den framtida stressen och alla imaginära händer och klor som drar i mig, vill mig något, kräver något, tar något.

Blir tvungen att tillfälligt sätta mig ned på en parkbänk och genomföra någon slags hyperandning. Höra rösten i mitt huvud säga samma sak som på den där keffa podden jag har för avslappning som aldrig funkar. En sak har fastnat dock, när rösten säger “andningen är ett redskap som du alltid har tillgång till”.

Så jag sitter där och hyperventilerar och tänker att det är ju för jävligt att man inte ska kunna få uppskatta vad man har (= världens bästa jobb) och vad man gör (=är i Grekland) utan istället måste tänka på sån här skit.

Etiketter None

 • Sanna, 8:15 am April 8, 2013:

  Ville bara säga att jag läste ut din bok igår. Hemskt fin!! Känner mig faktiskt lite klokare och hoppas känslan sitter i. Vi e ett gäng som ska ha bokcirkel om den i morgon. Mkt peppad på det!
  Kramar

 • Jazzhands, 8:27 pm April 9, 2013:

  Det är ju jättespännande! Hoppas du återkommer och berättar vad cirkeln diskuterade!

 • Sanna, 11:38 am April 10, 2013:

  Ja det blev ett jävla tjötande! Väldigt intressant att vrida och vända på de olika personerna i boken och utifrån förhållanden man haft eller befinner sig i kunna relatera till de olika personernas beteenden. Vi alla hade under läsningens gång gjort en slags resa tillbaka till tidigare relationer, vad som egentligen hände och varför – en sund självrannsakan alltså. Det var också väldigt intressant att prata om vilka personer man störde sig på eller tog i försvar (eftersom åsikterna skiljde sig en del åt på den punkten) och vad det säger om en själv och sina erfarenheter. Alla var också mkt tacksamma över att boken slutade “lyckligt” (laddat och dåligt ord egentligen) pga mer eller mindre ångest under läsningens gång. Hemskt kul och intressant iaf!!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen