Jazzhands

Utah, you utards!

fil1942snowfightDet är väldigt mycket Kalle Anka över Park City, Utah. Staden ser ut som en kuliss ur någon gammal westernfilm men samtidigt har den rena rama seriefigurskvalitéerna. Trästugorna liknar tecknade pepparkakshus. Och i mitt trä- och brunt-inredda hotellrum hänger ett par gamla snöskor på väggen av Kalle Anka-typ. Alltså två tennisracket som man primitivt snörat ett par broddar på ungefär. Och i taxin hit åkte jag förbi Bonanza Rd vilket också låter totalt knas-Disney. Sedan såg jag tröjan “I tried polygamy!” på flygplatsen. Ej Disney.
Kom med en mardrömsflight igår och det tog 24 timmar från min dörr till den överdimensionerade, kalla och ensamma dubbelsängen i hotellrummet. Åt take away-mat, svalde ett par sömntabletter och tänkte, som jag ofta gör, “Forget it, Jake, it’s Chinatown“. Alltså, stå inte emot det, det är ingen idé. Gråt utmattningens tårar, ta din medicin och tänk att det är för fasen fantastiskt att vara i Utah. Bergen glimmar, riktigt gnistrar i solen och mitt hotellrum är lika stort som min etta hemma, med tillhörande kök och öppen spis. Sex timmars sömn, en ny dag och en ny upptäcksfärd. Denna gång i ett snöigt Ankeborg.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen