Jazzhands

Utah, U-take my breath away

sundance

Mer pittoresk natur får man leta efter. Utah, du vinner. Och det smittar av sig. Tycker atmosfären på Sundance är lika avslappnad som naturen som inramar festivalen. Har sett en och annan tjej i högklackat men annars är det parkas och stövlar som gäller. Och kändisar som inte bryr sig så mycket som de antagligen annars gör. John Slattery kom gående på gatan i en soft mockajacka (mina insider-källor säger att han numera går i en Canada Goose). Philip Seymour Hoffman hade trött cardigan. Willem Defoe är kortare än man tror och färgar håret. Rachel McAdams har läderbrallor. Zach Braff är lång. Michael Pitt har glasögon.
Men den bästa celeb-spottingen hittills har ändå varit Neil från Freaks and Geeks.

Etiketter None

 • ida, 5:56 pm January 20, 2014:

  Zach Braff är Lång?! Jag kan inte tro det!

 • vickan, 7:57 pm January 20, 2014:

  såååå kort alltså? suck.
  låter rätt trevligt. och det där med bra natur. det är fint det.

 • Jazzhands, 7:09 pm January 22, 2014:

  Längre än man tror i alla fall! 182 cm. Och jag mötte honom i en backe (Han sa “How’s it goin'”) så han gav ett ännu längre intryck.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen