Jazzhands

Juveler

Hainer inte helt hundra
Det var länge sedan jag bloggade under the influence of sömntabletter men nu är det dags för denna klassiker igen. Volontärarbetet avklarat, avslappningsövningarna avklarade, medicin tagen. Så varför gör det fortfarande ont i hjärtat? Kollar på En bok, en författare med mig som spelades in för ett år sedan. Så bra jag mådde då, det gjorde jag verkligen. Och releasefesten för boken var en av de lyckligaste kvällarna i mitt liv.
Men jag har ju också, även innan det, varit låg.
Alltså kan saker förändras.
Alltså är jag inte dömd att alltid vara låg.
Och ibland kommer en oväntad klapp på axeln. En bloggkommentar. Ett mail. En blänkare i Expressen som säger att min bok är bra.
Livet är alltså inte ett statiskt tillstånd.
Det här kommer att gå över.
Jag kommer att bli lycklig igen någon dag.

Etiketter None

 • Singelbloggaren, 10:54 am February 2, 2014:

  Jag har läst dig ett tag, och det är alltid lika skönt att komma in i det här rummet och få ord utan instagramfilter. Varje gång är det som att någon säger till mig: Bara ta sig igenom det här. En liten tid till. Det kommer bli bättre. Det MÃ…STE bli bättre.
  Och jag tror dig. Även när du inte tror dig själv.

 • Jennie, 11:39 pm February 2, 2014:

  Ja det blir bättre, ha tillförsikt <3

 • Marky, 12:16 pm February 4, 2014:

  Hittade din blogg efter läst Inte helt hundra-du skriver bra i bloggform likväl som i bokform-keep it up!

 • Miriam, 9:58 pm February 7, 2014:

  Ja, din bok är jättebra!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen