Jazzhands

Re: rec

robocop_poster_p_2013

Började dagen med Robocop, och somnade nästan i biostolen av alla sövande robotfajter. Man versus robot. Robot versus människorobot. Vem orkar hålla redan på vem som är god och vem som är ond och vem som är mitt emellan?
Sedan blev det te och muffins (man måste få “unna sig”/man behöver “energi” när man “jobbar” etc) på café med svajigt internet medan jag snabbskrev recensionen. Den gick kortfattat ut på betyget två samt icke-problematiken med “men robotar jag ju inga känslor” som alltså är hela grundprincipen som Robocop själv är framtagen på. För att man vill ha en robot med känslor. Ja, ni hör ju själva.
Sen åkte jag hem och fixade i ordning för en middag för en kines. Choi, med långt, svart hår och underbar accent, såg min inramade tavla av duschscenen i Psycho i badrummet, skrattade och sa något som lät som “cykel” på engelska.
“Cycle! Cycle! Haha! Cycle!”
Hon menade “Psycho” förstås.
Sedan följde jag henne till hennes hotell, också på Södermalm. Mörkt ute. Någon hund. Något par. Satte på mig hörlurarna. Lyssnade på Leaving, snart slut på dagen och så är det med den saken.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen