Jazzhands

Tankar innan planet

1382334_10151660081591190_1524399787_n
Åker till London i ett dygn och ber att få återkomma med senaste nytt som egentligen bara går ut på att jag är så pass gammal nu att jag har på mig samma kläder tre dagar i rad och längtar efter skor med kardborreband.
Och varför är det inte socialt accepterat för vuxna att ha overall? Denna tid på året borde det ju vara det smartaste och bekvämaste plagget av dem alla.
Har två nya recensioner att skriva för TT vilket gläder mig något oerhört. Didn’t know I was looking for filmrecensioner until I found you. Som jag saknat det. Inser jag nu. Medan jag ger ettor och tvåor och skriver motiveringar på det ena och det andra.
Och i morgon åker jag, som sagt, till London.
Jag tror att jag är frilansare igen.

Etiketter None

  • Anonymous, 8:21 am February 11, 2014:

    Hej läste din bromanceartikel i SvD, så bra. Och, citat “Bröderna Kristian och Martin Luuk sätter under våren upp en krogshow som av allt att döma handlar om att de bråkade en gång och sedan blev bästa kompisar igen.” för oerhört kul litotes, skrattade gott.
    Bra jobbat hälsar en tant

  • Lotta, 3:24 pm February 11, 2014:

    Frilansare låter toppen. Jag reserverar dock en framtida tid hos Dr. Hainer under förutsättning att hon även får konsulteras om lite hudvård och parfymer 😉

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen