Jazzhands

Golden Girl(s)

Gud vad jag känner mig gammal. Har börjat göra det i samma takt som…jag blir äldre?
Skoj.
Nej, men i samma takt som min framtidstro blir grumlig då?
Åker till London. Tänker “Fasen, man kanske skulle bo i London ett tag…?”
Följt av “Men jag känner ju ingen i London” och “Jag skulle ju inte plugga eller nåt där man får nya vänner för även om jag pluggade skulle alla vara 19 år och jag en tant”.
Och så blev jag helt nedslagen av varats olidliga lätthet.

Etiketter None

  • A, 10:31 am February 13, 2014:

    När jag var 20 och pluggade psykologi långt bort så fanns det en 35-årig kvinna i min klass som asså var DEN coolaste, snyggaste, roligaste att hänga med och bara rakt av mest attraktiva personen att ha att göra med. Enligt cirka allihop. Fanns liksom ingen som inte tyckte det. Visst finns det många som blir tanter (i en 19-årings ögon) när de är 27 redan. Men asså. Du är en briljant journalist, en beundrad bloggare, en tidlöst snygg jävla supertuffing som jag skulle ha smällt av att få hänga lite med när jag var 19. Och jag vet att du inte fiskade efter detta men vill ändå säga det: Du är en sån där som inte åldras på ett dåligt sätt i nåns himla ögon för du är så jävla smart och imponerande i din person och bara mer så ju mer du varit med om. Och du är skitsnygg på ett sätt som inte tiden biter på. Så om jag var du skulle jag kasta mig in i precis vad som helst, trygg med vilken jävla grym jävel jag är.

  • A, 10:32 am February 13, 2014:

    ps och ja jag fattar att det kanske är DU som inte får ut nåt av en nittonåring. Men asså. De är ganska roliga de med 😉

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen