Jazzhands

Plågor, blombuketter och en dag som andra

SnoopyWallpaper45Det är alltså idag man uttrycker kärlek och uppskattning för sina nära och kära? Och påminns, i ledsamhet, om de där dagarna i gymnasiet då bänkkamraterna fick rosor och man själv försökte se tapper och nonchalant ut utan någon ros.
Min främsta kärlek och uppskattning går förstås till A. En vän i alla väder, lågmäld och pålitlig. Svarar alltid i telefonen. Kan höra hur läget är på endast en stavelse och vet när en akutinsats är berättigad.
Min djupaste och varmaste tacksamhetskärlek faller på läsarna av denna blogg. För stöd, kommentarer, samtal och allmän bloggkärlek. Tack. Jag är ingenting utan er.

Etiketter None

 • Sofia, 2:03 pm February 14, 2014:

  Hej, jag har läst din blogg under lång tid men har (tyvärr) aldrig kommenterat. Det jag vill säga nu är att jag hoppas att ångestmolnet ditt kommer att lätta mer än bara tillfälligt, och världens tack för att du har skrivit Inte helt hundra. Den boken har varit min följeslagare under kämpiga relationsperioder (vilket verkar vara nästan alla perioder, oavsett i ett förhållande eller inte). Så stort tack för den, och för din blogg./Sofia

 • Kattis, 4:19 pm February 14, 2014:

  Hej Caroline, jag är också en medmänniska [sic] som läst din blogg (och Fifty Scents!) länge utan att ha lämnat kommenter tidigare.

  Också jag vill tacka dig för dina inspirerande och tankeväckande texter. Och tacka dig för att du orkar kämpa mot starka krafter som river i dig. Hang in there.

 • Hanna, 5:47 pm February 14, 2014:

  Grymt att du skriver om ångest och annat som fortfarande är så tabubelagt men som påverkar så många, inspirerande och tänkvärt. Sen är du en väldans duktig skribent med och ser fram emot att läsa din bok som är näst på tur i min ska läsa hög på nattuksbordet.

 • Sanna, 11:13 am February 15, 2014:

  Älskar sättet du skriver på men att du mår så jävligt smärtar mig. Hoppas innerligt att det vänder snart. (Såg dig f.ö. förra helgen när jag var ute men vågade aldrig gå fram och tjenixa för att jag blev för starstrucked). Mentala kramar

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen