Jazzhands

Aldrig förr…

…har jag fattat hur en stalker känner sig men när jag plöjer klipp efter klipp med Tom Hiddleston så kommer jag nog nära. Som det här, när han dansar. Och att det skulle vara en dance off – please – det är ingen tävling. Tom vinner på första twerken.

Men varför sitter jag och surfar upp klipp på dansande Tom Hiddleston? Det har naturligtvis att göra med måndagen. Jag reser till LA då och är borta i ett par veckor. I vanlig ordning. Och som vanligt, så här lite innan resa, så får jag Stora Darren och tror på alla möjliga katastrofer och ser varje tecken på detta som ett faktum.

Som man så ofta gör.

Så i jakten på lugnet, på ett hjärta som slår lite mindre fort, så letar jag klipp på saker jag kan fantisera om som inte involverar flygkrascher, ensamheter, hjärtattacker och vilsenheter utan, tja, dans.

Etiketter None

  • Veronika, 9:42 am February 21, 2014:

    Jag trodde när du skrev att du skulle till LA att du skulle skriva att det faktiskt var research för att du ska träffa Tom Hiddleston. Och jag hann blir riktigt avundsjuk! Hoppas flygresan går bra och ha det härligt i LA.

  • Jazzhands, 9:43 pm February 21, 2014:

    I WISH!!!!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen