Jazzhands

Vykort till en vän

il_fullxfull.383027562_3qbm
Det regnar. Jag har kryssat mellan de olika caféerna som jag känner till i den bermudatriangel som är Farmer’s market, 3rd Street och Beverly Center. Just nu sitter jag på det snofsigaste av dem: The Larder. Här får man välja mellan “crispy or chewy” och man köper deras f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a chokladkakor. Jag läser de femtio sidor jag hittills skrivit som jag har printat ut på papper och tycker att ungefär 25% är bra. De spelar Elvis Costello. Oliver’s Army. Det regnar, regnar, regnar. Igår tog jag två Sobril. Idag bara en. När jag var här i oktober tog jag fyra om dagen.

Etiketter None

  • vickan, 4:25 pm March 2, 2014:

    Chokladkakor och Elvis Costello. Kan faktiskt tänka mig att det hjälper. I Göteborg regnar det också. Ett kallt, grått elakt regn. Lyssande också på Elvis Costello i natt. Alison. Fantastisk låt.
    Ta hand om dig.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen