Jazzhands

Home sweet home

Skärmavbild 2014-03-02 kl. 03.14.04
Här bor jag. Bästa tänkbara adress med Rodeo Dr och S. Beverly i kvarteret. Lägenheten är fin. Stor, hög amerikansk säng, bred soffa och konstiga saker på väggarna. Som en oljemålning av Heath Ledger som Jokern i Batman.
Det gör faktiskt skillnad för själen att få packa upp väskan och hänga upp kläder på galgar, även om det bara är temporärt. Snarare än att ha väskan på ständig stand-by. Sånt tycker inte själen om.
Har tampats en del med jetlag också och tänker mig att en halvfast adress kan bota. Eller så är det bara är vanliga, högst ordinära sömnproblem jag har, vad vet jag. I vilket fall som helst tänker jag mig, med förhoppning i bröstet, att även detta ska gå över snart med hjälp av cafébesök, havsluft, hamburgare och den mildrande känslan av att vara på en plats där ingenting är konstigt.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen