Jazzhands

Nu för tiden

Bild 2014-03-04 kl. 20.49 #2Sitter på Coral Tree Café. Har tagit mig hit från Beverly Hills enbart på grund av deras Morroccan Mint latte, den godaste jag vet. Mint fast inte på tandkrämsviset, och så exakt så krämig som man kan förvänta sig av en amerikansk latte.
Det gäller ju att ta tillvara på de här grejorna, tänker jag och kollar ut över mina gamla kvarter. Här bodde jag i ett par månader 2010. Det känns som så länge sedan.
Försöker skriva roman. Skriver in en fin kyss utanför Rågsveds ungdomsgård medan snön faller. Förortsromantiken, den kommer jag inte ifrån. Man kan ta flickan ur Hagsätra men inte Hagsätra ur flickan. Och så vidare.
Fortfarande känns boken inte helt bra, alltså bara kanske 25% bra. Men alternativet till att liksom bara kasta manuset (eller datorn) i väggen är ju att fortsätta att skriva ändå. Skriva, skriva och sedan stryka. Så det är det jag sysslar med nu för tiden.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen