Jazzhands

Kickin’ it old school

Palm-Springs-Girls1
Tillbaka från ett dygn i Palm Springs. Tillbringar alltså just den natten då det är jordbävning på ett andra klassens hotell ungefär två timmar bort från LA. Kände ingenting med andra ord, jordbävningen nådde oss inte. Känns lite snopet.

Palm Springs är ju annars lite västkustens svar på Boca Raton i Florida, det vill säga fullt med pensionärer. Restaurangerna är typ tomma vid sex, då går panchona hem och sover. Hade inga problem med att, än en gång, få ett bord på Melvyn’s som är Frank Sinatras gamla hangout och där hundraåriga servitörer flamberar saker med old school-namn som Steak Diane vid bordet. Vår kypare hade jobbat där i fyrtiotvå år och var bland de yngsta.

2014-03-17 03.32.19

Hur är humöret annars? Jag har helt gett upp grejen med att stå emot medicinen och tar en tablett varje dag istället och så får det vara som det vill med den saken. De gånger jag varit morsk och stått emot har jag känt en försämring så nu struntar jag i allt vad beroende och nederlag heter och bara knaprar på och det är väl allt ni ska behöva betungas med för tillfället.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen