Jazzhands

Den oklara definitionen

Prada-03
Är lite oklar över vad och hur men plötsligt är jag ägare till inte bara ett utan två Prada-plagg. Gick in i en Prada-butik (första mysteriet), de hade satt ned priserna (andra mysteriet) och jag tänkte “Släpp lös din inre Alexa Chung nu” och provade en ljuvlig kjol och en underbar klänning. Jag tänkte “Den här pastellgröna klänningen med Peter Pan-krage är något Alexa skulle kunna ha” och det blev liksom biljetten. Ingen återvändo efter det.

Nu är jag alltså en sådan som är rädd att kolla senaste kontoutdragen och börjar ljuga för mig själv. “Nu behöver jag aldrig mer köpa en kjol i hela mitt liv” och “Den här klänningen kommer jag att använda varje dag, den ska bli mitt signum” och liknande.

Identitetskris.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen