Jazzhands

Malibu

Åkte till Malibu idag med R för att vi kände för en liten utflykt. Tog med oss datorerna och sitter nu och jobbar bredvid varandra på ett café.
Malibu är roligt. Man riktigt dundrar in i området och tittar man åt vänster ser man surfare i vattnet, drakar i luften och unga flickor och pojkar i flipflops och linnen. Tittar man åt höger ser man de tysta kullarna med de insprängda husen, vissa stora som shoppinggallerior. Hur gör de om de behöver en liter mjölk eller kommer på att de saknar kattsand, tänker jag? De måste sätta sig i bilen, leta sig ned längs de kringelkrokiga vägarna för att sedan hitta en mataffär i närheten vilket jag inte tror är det enklaste.

Mitt emot mig sitter en farbror och en ung man med stort huvud och diskuterar Jesus. Jag har ätit en pain au chocolat. Hade ångest i morse men det är bra mycket bättre nu.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen