Jazzhands

Spending warm summer days indoors

Har 29 grader inomhus. Känner tankarna och känslorna glida iväg och bli suddiga. Försöker skriva bok men den känns så pajig just nu. Varför skulle jag välja att skriva en story om en kille som kan härma en åsna för? Pajigaste idén någonsin. Var fick jag den ens ifrån?

Tvättar istället. För att känna att jag gör någonting av nytta.

Och givetvis fick jag inte särskilt bra betyg på uppsatsen men det var väntat och förtjänat. Men det bidrar inte direkt till att höja Sakernas Tillstånd direkt. Även om omdömet var helt korrekt, faktum är att jag förtjänar ett ännu sämre betyg. Men nu är mina studier vid Oxford i alla fall avslutade. Jag är en Oxford alumn. En positiv utveckling denna mediokra sommar.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen