Jazzhands

Linje 19

High Valley
Igår tog jag med mina två finaste vänner A och Linnéa på en guidad tur i Högdalen. Jag pekade ut highlights som Tuppenhuset och fiskaffären och sedan handlade vi prisnedsatta andrahandssorterade livsmedel på Vivo Matdags som en gräddost för en tjuga och en jordgubbsyogurt med polsk text för en tia. Vi hann också är relativt dyr hamburgare på nyöppnade Babas. 95 spänn för en enkel burgare med pommes är ändå att betrakta som innerstadspris.
Hade vi haft tid hade jag valt att ta med dem till Hagsätra och promenera därifrån via Rågsved. Eller så hade vi åkt lite tidigare på dagen och hunnit betrakta de sorgsna kaninerna och grisen i Bandängen. Men eftersom vi åkte lite sent på eftermiddagen så var de inlåsta redan. Jag frågade om jag fick ta upp en kanin där en gång men fick svaret att det fick man bara göra om man var med i Kaninklubben och hade genomgått deras utbildning. Jag bad då att få gå med i kaninklubben och passade på att påpeka att jag ägt två kaniner i mina dar. Då sa parklekens representant att Kaninklubben var till för barn upp till tolv år. Så det var kört för mig. Jag sa att det var diskriminerande men accepterade att regler är regler.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen