Jazzhands

Ack den grillningen

Retro-cooking1
I dessa grillningstider påminns jag om en fin grillrelaterad incident som har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Det var flera år sedan och jag skulle hälsa på en pojkväns föräldrar för första gången. De bodde fint, jag berömde inredningen och sedan området och nejderna. Jag sa “Vilket fin tomt, brukar ni grilla här om somrarna kanske?” och pojkvännens mamma stelnade till.
“Grilla? Nej, något sådant har vi aldrig gjort” sa hon med en ton som antydde att jag sagt något ytterst förolämpande.
Jag tystnade. Försökte säga något men visste inte vad. Jag sa någonting i stil med “Ah…jag tänkte eftersom ni har så fin tomt här…”.
Så såg hon på mig och sa “Så din familj är en sådan som grillar?”.

Etiketter None

  • Lisa, 3:49 pm June 30, 2015:

    Haha! Ouch.

  • Veronika, 8:41 am July 3, 2015:

    Jag visste inte ens att det fanns en annan sorts familjer. Inte grilla???

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen