Jazzhands

Hatten av

hainer
Oklart varför jag fick så många “Hey, nice hat!” idag men det hände flertalet gånger. Jag befann mig visserligen, vid ett tillfälle, på ett hipstercafé och hipsters är ju som bekant förtjusta i hatt. Men detta kan inte vara hela förklaringen. Jag fick även hatt-komplimanger på andra ställen längs vägen dit och hem. Kanske var det för att jag hade en ny, för mig ganska urringad klänning och denna framhävde hatten på ett ypperligt sätt?
Sak samma, det är i alla fall kväll nu och jag väntar bara på att klockan ska bli sen så att jag kan få sova. Är supertrött idag, somnade sent igår och har skrivit roman hela dagen. Och – här är grejen – romanen är typ klar! Ska låta den vila och läsa igenom hela(-ish) i morgon bara innan jag skickar den till min ljuvliga och alltigenom underbara redaktör i morgon. En parantes här men en bra redaktör är ju någon som inte bara ser storyn i stort, som ser vart man vill komma, utan kommer med bra, konstruktiv kritik också. Någon som får en att vilja skriva bättre, så bra man kan. Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag har fått en sådan redaktör och hoppas bara på att texten håller även i morgon och även efter att jag skickat in den. Just nu är det omöjligt att avgöra.
Sen väntar ju såklart en hel höst av korrvändor och huvudbry men ändå, ett första delmål är avklarat. Och jag är vansinnigt trött.

Etiketter None

  • Tove, 8:53 pm September 7, 2015:

    Grattis! Heja!

  • Jazzhands, 1:02 am September 8, 2015:

    😀

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen