Jazzhands

Vilken Calle?

hainer calle ocho
Åkte in till Miami och besökte Little Havana. Blev först skitsur på Uber-chaffissen som droppade vid helt fel adress. Fick gå tolv gator i regnet men jaja. Tyckte Calle Ocho var ganska trist, gillar Espanola Way bättre om man nu ska hålla på och leta efter halvromantiserade och amerikaniserade kubanska områden och hak. Och det ska man väl?
Gick femton kilometer igår. Rekord. Trött i ben och fötter idag, funderar på att bara gå till nyttiga caféet som bara serverar skålar med açai och frukt och sitta där hela dagen. Min vardag är helt ur led nu när boken är inlämnad. Hur levde jag innan jag skrev den? Vad sysslade jag med? Förvirringen nu. Tomheten.

Etiketter None

  • Anna, 9:02 pm September 8, 2015:

    Hej, jag har bott i Miami i två år och har mest student/alkohol/langar tips, som blackbird ladies Night på tisdagar. Men också är Churchills (i little Havanna) på måndagar kul, det är open mic Night med poesi på en scen och jazz på en annan. Besök venician pools i Coconut grove om du vill simma i vackra pooler från början av 1900talet. Om du vill vara äventyrlig rekommenderar jag civic center (allapattah) en eftermiddag för grillad mat som en familj kanske lagar i sin trädgård när du är påväg till liqour store. Bästa klubben där alla är snälla och man får dansa hur mycket man vill är electric pickle, gå dit när det är robot tema.

  • Jazzhands, 1:24 am September 9, 2015:

    Tack Anna! Venetian Pools hade jag verkligen tänkt besöka, var i närheten av dem en dag men benen var trötta så jag gick aldrig dit. Men det kommer jag nog göra! Och robottema? Lovely!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen