Jazzhands

Söder om söder

Skärmavbild 2015-09-10 kl. 18.02.38
Hittar en bra gata i Key West bland alla billiga skämt-tröjor (varav den kanske mest iögonfallande lyder “I’m not gay but 20$ is 20$”). En man klädd i rosa med stor hatt på huvudet säger “Thanks, babe” när jag håller upp dörren. Jag köper superbilliga gamla vykort som slumpas bort till vrakpris och försöker att varken skrämma eller trampa på alla tuppar och hönor som driver omkring. det är så varmt, min vita skjorta är genomfuktig och jag fortsätter att torka ansiktet med en bomullsservett fast jag ser ut som en idiot. Eller i alla fall som 80 år. Hör trubadurer spela, går förbi Sloppy Joe’s och inte för att jag har några närmare känslor för Hemingway men jag tycker ändå synd om honom när jag ser att de gjort en slags Hard Rock Café av hans favoritbar, komplett med fula tishor och annat skräp-merch. Kommer hem, hinner tänka att livet måste bestå av äventyr ändå, annars är det värdelöst. Men att definitionen av äventyr är upp till var och en.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen