Jazzhands

“When your head says one thing and your whole life says another, your head always loses”.

Green Turtle
Är besviken på att jag inte hittade fler Key Largo-referenser i turistbutiken. Faktiskt hittade jag inga alls men köpte istället en superstor snäcka som väger säkert ett kilo. Vet inte, blev bara omedelbart förälskad i denna snäcka. Kände ett band till den. Var ska jag ha den? Ingen aning men den kommer med mig hem, det är ett som är säkert.
Åt key lime-paj, givetvis. When in Rome osv. Den var helt suverän, den perfekta blandningen av söt och sur. Så underbar, åt upp hela biten medan jag blickade ut över det glittrande vattnet och den stora, vackra fågeln jag trodde var äkta tills servitrisen påpekade att den var fejk.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen