Jazzhands

“Pelle Svanslös-nivå”

pelle-sur.0
Drömmer att mitt bokförlag tycker mitt manus är superdåligt. De säger att det är “Pelle Svanslös-nivå” på det ock illustrerar med en PowerPoint-presentation där de belyser alla dåligheter med det. För att jag verkligen ska fatta hur ruttet och uselt det hela är. Det är inte min vanliga redaktör som håller i detta, hon syns inte till, istället är det en ealk tant som heter Lola. Hon passar också på att håna mig för mitt fula författarfoto där jag, av nån anledning, har en manchesterväst på mig. En brun.
Sedan vaknar jag och tänker att detta är inte bra, det är ett dåligt omen. Och jag har inte hört från redaktören på en vecka nu, sedan jag skickade in. Vad betyder det? VAD BETYDER DET?
Jag går och gör mig en kopp te och äter flingor ur en skål stående medan jag glor på vattenkokaren. Kollar mail, ett meddelande från min snälla, rara redaktör dimper ned och jag hinner tänka “Pelle Svanslös-nivå” innan jag öppnar och möta av världens raraste peppmail där hon skriver att hon tycker min bok är bra.

Mitt undermedvetna och jag har aldrig dragit jämnt.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen