Jazzhands

Ett första steg, ett sista steg

Key west
Sista dagen på beachen känns vemodig och det som såg ut att bli fem superlånga dagar i Fresno verkar nu, med allt pusslande, bli alldeles för få. Alla man ska hinna träffa, allt man ska hinna göra. Jag försökte planera så att Fresno-ledan inte skulle hinna infinna sig och nu verkar det som att det blir på bekostnad av att jag inte hinner tillbringa tillräckligt mycket tid med alla jag vill träffa.
Nå.
Vaknar och hittar mailboxen full men mail. Såklart. Dagen innan jag ska resa och vara superupptagen i fem dagar. Såklart. Herregud.
Men ett av mailen innehåller också förslag på bokomslag. En märklig känsla det där. Att det är på gång, att det verkligen händer. Och samtidigt händer det inte alls eftersom jag är här och allt jag gör är att skriva ned saker på en dator.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen